Monthly Archive: February 2011

Feb
22

How To? Deadlift » MyWorkout.be

Het derde How To? Aritkel, en een van de betere: de deadlift How To? Deadlift » MyWorkout.be.  

Feb
22

The Steroid Files

In navolging van het vorige artikel: De Standaard Online – ‘Ja, mijn lever is kapot, en dan?’ is hier een post dat hetzelfde onderwerp behandelt, maar dan vanuit een volledig ander standpunt. Niet echt nieuws, eerder uitleg T NATION | The Steroid Files: Anti-Estrogens, Synthol, and Johnny Law.

Feb
21

De Standaard Online – ‘Ja, mijn lever is kapot, en dan?’

De Standaard Online – ‘Ja, mijn lever is kapot, en dan?’. Eén op de vier amateursporters in een fitnesscentrum werd vorig jaar betrapt. En waren er in 2007 zo’n 120 inbeslagnames van hormonale producten, dan was dat cijfer in 2009 al verdubbeld. Met dank aan het internet, waar je voor enkele tientallen euro’s al een …

Continue reading »

Feb
17

Volgend trainingsschema

Na Blood&Guts gaat het niet makkelijk zijn om een goed en zwaar schema ineen te steken, toch zijn we er volop aan bezig. Nu focussen we ons terug 6 weken op massa om nadien terug wat aan kracht te werken. Ons huidige schema is opgebouwd rond een 5 tal sets per oefening om zo onze …

Continue reading »

Feb
05

Hydroxycut? Groene Thee extract? Weg ermee!

Mocht je op dit moment Hydroxycut, Hydroxycut Hardcore of aanverwante weight loss producten van MuscleTech gebruiken**, dan is nu het moment om ze in de vuilbak te gooien.

Feb
01

Blood & Guts Week 12 » MyWorkout.be

Blood & Guts Week 12 De laatste week van ons geliefde schema, het gaat hierna terug in de stapel met de rest, maar gaat zeker nog terug opgepikt worden. Deze laatste week gaan we nog eens alles geven wat we over hebben!