«

»

Feb
05

Hydroxycut? Groene Thee extract? Weg ermee!

Mocht je op dit moment Hydroxycut, Hydroxycut Hardcore of aanverwante weight loss producten van MuscleTech gebruiken**, dan is nu het moment om ze in de vuilbak te gooien. Recent werd er namelijk een studie gepubliceerd dat deze producten kunnen leiden tot chronisch leverfalen. In 2009 had de FDA (food and drug administration) reeds een officiële waarschuwing gepubliceerd in het kader van deze producten. Maar nu is er dus opnieuw een studie om deze stelling te ondersteunen.

De producten beperken zich echter niet enkel tot de Hydroxycut reeks van MuscleTech, dezelfde schadelijke gevolgen werden aangetoond bij een aantal afslankproducten van het merk HerbaLife, dat vaak toch als een veilig en onschuldig merk wordt gezien voor de “doorsnee” gebruiker. Hoewel de exacte schadelijke component nog niet gekend is, is het reeds bewezen dat een hoge dosis van groene thee extract kan leiden tot nierfalen. En laat groene thee extract nu net een bestanddeel zijn dat je in elke burner zal terugvinden.

Hoewel deze gevallen zeldzaam zijn, is het aan te raden om de producten niet meer te gebruiken of als je er toch mee verder wil, laat dit artikel dan aan je arts zien en vraag of hij/zij dit mee kan opvolgen. Mogelijke symptonen van leverfalen zijn: geel worden van de huid of ogen, bruine urine, misselijkheid, overgeven, licht gekleurde stoelgang, vermoeidheid, buikpijn, verminderde eetlust, jeuk, … .

De beste oplossing is dus nog steeds had trainen en op je voeding letten ;-)

Hydroxycut is een populair voedingssupplement dat gebruikt wordt als vetverbrander.

Bron: http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm152152.htm
Bron: http://www.wjgnet.com/1948-5182/full/v2/i11/410.htm

2 comments

  1. buy winstrol says:

    Geweldig bericht. Echt genoten van het lezen van uw blog posts.

  2. groene thee says:

    excellent issues altogether, you just won a brand new reader.
    What might you suggest in regards to your submit that you
    made some days in the past? Any certain?

Comments have been disabled.