Over ons

Introductie

MyWorkout is eind 2010 gelanceerd door Bren Van Caesbroeck en Matthias Blomme. Beide zijn we gym-rats met een voorliefde voor fitness, bodybuilding en krachttraining. Enkele jaren geleden hebben we dan ook de beslissing genomen om onze training naar een hoger niveau te brengen en dat hebben we sindsdien keer op keer gedaan.

De voorbije jaren hebben we verschillende trainingstechnieken, supplementen en voedingsschemas uitgetest, wat voor een stevige dosis hands-on ervaring en kennis heeft gezorgd. “Hoog tijd om deze ervaring te delen“, dachten we .

Waarom deze site?

Heel wat mensen hebben niet de tijd, kennis of motivatie om nieuwe technieken en supplementen te ontdekken. Toch merken we dat veel sportfanaten staan te springen om de sleur van hun workout te doorbreken.  Zo werd MyWorkout op 26 oktober 2010 geboren.

Weten we waarover we spreken?

Het is belangrijk om te weten dat MyWorkout een traingsblog is. Het is een kanaal waarmee we onze persoonlijke ervaring met nieuwe technieken, schema’s en supplementen delen met iedereen die er gehoor aan geeft. We staan dan ook open voor alle kritiek, tips en ideeën waarmee ook wij onze training kunnen verbeteren. MyWorkout is een open community voor iedereen die zijn trainen serieus neemt.

Dus, weten we waarover we spreken? We denken graag van wel, we spelen tenslotte voor alles eerst zelf proefkonijn :) We zien er niet slecht uit en ook op gebied van kracht zit het goed. Ook het theoretische aspect laten we niet links liggen dankzij een cursus personal trainer/coach. Natuurlijk kunnen we nog altijd veel bijleren en juist dat, waar MyWorkout: trainen, evalueren en verbeteren.

Contact informatie

Bren November 2010 @ Do-It
Bren
Matthias @ Do-it nov 2010
Matthias
aboutus_300

Disclaimer

THE CONTENT ON OR OTHERWISE RELATED IN ANY WAY TO OUR SITES OR ANY THIRD PARTY SITES OR SERVICES LINKED TO FROM ANY SITE IS PROVIDED “AS IS” AND WITHOUT WARRANTIES OF ANY KIND. TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE PURSUANT TO APPLICABLE LAW, WE DISCLAIM ALL WARRANTIES, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS …

View page »

2 comments

  1. Ben says:

    Kzou zeggen ‘Keep up the hard work’ en mits ik opzoek was naar een nieuw trainingschema begin ik volgende week ook met het blood&guts schema!

    Ik ben benieuwd!

  2. Bren says:

    thanks! en laat zeker iets weten eens je 3-4 weken bezig bent, post gerust je progress op de site

Leave a Reply