Controlled Labs Purple InTrain

Persoonlijke Review


Merk:
Controlled Labs

Type:
Intra workout supplement met BCAA’s, Beta-Alanine , Citrulline Malate, Waxy maize, …

Dosering:
1 schep

Gebruik:
Tijdens de training

Inhoud:
60 doseringen

Prijs:
Rond de € 40,00 (afhankelijk van waar je het koopt)

Smaak:
Purple Raspberry flavour, valt heel goed mee, controlled labs had in het begin de neiging om niet echt op smaak te letten, de eerste versie van white flood waren afschuwelijk om te drinken, maar super effectief om te trainen.

Mixbaarheid:
Zeer goed. Aangezien je het ook tijdens de trianing neemt heeft het even tijd om te staan en te mengen. Wel goed schudden want ik heb gemerkt dat je andere een residu op de bodem van je shaker krijgt.

Werking:
Door de aanwezigheid van aminozuren, suikers, banaba en alle andere ingrediënten voorkomt InTrain niet alle spierafbraak het geeft je ook extra energie tijdens de training en blijft je lichaam in een anabole staat tijdens en na de training. De beta-alanine zorgt ook voor een snellere afvoer van melkzuur wat je uithouding ten goede komt (zelf zijn wij grote voorstanders van beta-alanine tijdens ELKE training).

Opmerkingen:
Als je de pot open doet verschiet dan niet van hoe vol deze zit, echt tot het randje gevuld (in tegenstelling to veel andere supplementen waarvan de potten maar half gevuld zijn). Het is zeker geen duur supplement, je krijgt echt waar voor je geld. Als je een goede training wilt hebben tijdens een bulk of een cutting fase is dit een super supplement. Als je iemand bent die niet tegen cafeïne kunt en geen goede pre-workout vind kun je gerust InTrain gebruiken en ook super trainingen krijgen keer op keer.

Totaal:
Gewoon een super supplement. Na Purple Wraath ben ik echt een fan van intra-workout supplementen, en InTrain scoort ook weer zeer hoog. Deze pot neem ik gewoon uit (wat me even gaat duren) maar met mijn volgende bestelling ga ik dit combineren met Purple Wraath, 1 schep van elks.

Product details:


Leave a Reply